Окупанти закликали Україну відвести війська з Луганської області

Читать на русском
Влада ЛНР закликали Україну добровільно відвести війська, оскільки окупаційна влада республіки вважає своєю територією всю Луганську область.
Фото скрін.

«Влада «ЛНР» закликала Україну добровільно відвести війська, оскільки окупаційна влада «республіки» вважає своєю територією всю Луганську область.

«Наша територія – вся Луганська область. Ми закликаємо Україну добровільно відвести війська, інакше будуть ухвалені заходи», – заявив «віцеспікер парламенту «ЛНР» Дмитро Хорошилов, пише «Риа Новости».

Визнання Росією «Л/ДНР»: які країни засудили рішення, а які – підтрималиЛише чотири країни та дві невизнані республіки підтримали рішення Путіна про визнання Л/ДНР. Хто засудив – на карті.

Крім того так званий «представник «ЛНР» Родіон Мірошник заявив, що є всі підстави для відновлення кордонів «в адміністративних межах».

Нагадаємо, голова думського комітету з СНД Леонід Калашніков спростував свої слова, що «ДНР» та «ЛНР» будуть визнані у межах Донецької та Луганської областей.

Раніше заступник голови комітету Ради Федерації РФ у міжнародних справах Андрій Клімов заявив, що Росія визнає окуповані території Донецької та Луганської областей незалежними «республіками» у межах, які «нині фактично встановлені».

Нагадаємо, що за підсумками засідання Ради безпеки Росії у понеділок, 21 лютого, президент РФ Володимир Путін ухвалив рішення про визнання самопроголошених «ДНР» та «ЛНР» на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: