Британія готова надати Україні нову військову допомогу

Читать на русском
Велика Британія готова ввести санкції проти Росії за визнання так званих ЛДНР. Крім цього у країні заявили про готовність надати Україні озброєння.
Getty Images

Велика Британія готова ввести санкції проти Росії за визнання так званих «ЛДНР». Крім цього у країні заявили про готовність надати Україні озброєння.

Про це йдеться на сайті британського прем'єра Бориса Джонсона.

Відомо, що Джонсон провів переговори з президентом України Володимиром Зеленським. Під час розмови він засудив рішення Кремля визнати «ЛДНР», оскільки цей крок зробив Мінські угоди недійсними.

Байден підписав указ про санкції щодо ОРДЛОПрезидент США Джо Байден підписав указ про запровадження санкцій у зв'язку з визнанням Росією незалежності так званих ДНР і ЛНР.

Зазначимо, Велика Британія вже розробила санкції проти тих, хто причетний до порушення територіальної цілісності України, і що ці заходи набудуть чинності 22 лютого. Прем'єр-міністр також заявив, що розгляне питання про надання додаткової оборонної підтримки Україні за запитом українського уряду.

Нагадаємо, партнери України узгоджують послідовність застосування санкцій проти Росії, адже саме від реакції світу залежать подальші дії Кремля.

Президент США Джо Байден підписав указ про запровадження санкцій у зв'язку з визнанням Росією незалежності так званих «ДНР» і «ЛНР».

Президент Франції Еммануель Макрон різко засудив рішення президента Росії Володимира Путіна про визнання «Л/ДНР» на окупованому Донбасі і закликав ввести проти Росії жорсткі загальноєвропейські санкції.

Уряд Японії узгоджує економічні санкції щодо Росії. Їх планують запровадили у разі військового вторгнення РФ в Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: