У Байдена назвали умову для зустрічі з Путіним

Читать на русском
Байден готовий зустрітися з Путіним після зустрічі головних дипломатів країн, якщо Росія не вторгнеться в Україну.
Слово і діло

Президент США Джо Байден готовий зустрітися з президентом Володимиром Путіним після зустрічі головних дипломатів країн – Ентоні Блінкена та Сергія Лаврова, якщо Росія не вторгнеться в Україну.

Зустріч Блінкена та Лаврова має відбутися цього тижня в Європі за умови, що РФ не розпочне військових дій, йдеться у заяві прессекретаря Білого дому Джен Псакі.

Краш-тест для суспільства: експерт оцінив психологічний аспект загрози вторгнення РФПолітолог розповів, чому ситуація довкола загрози вторгнення Росії стала психологічним тестом для суспільства.

Спікер зазначила, що американська сторона завжди готова до дипломатії і «до швидких та суворих наслідків, якщо Росія натомість вибере війну».

Як відомо, Державний секретар США Ентоні Блінкен в черговий раз заявив, що Росія «найближчим часом» планує вторгнення в Україну.

Нагадаємо, ми писали про те, що Байден виступив з промовою щодо ситуації навколо України, яка склалася в останні дні. Коротко про основні тези його промови можна прочитати тут.

Раніше політолог Віктор Таран у розмові зі «Слово і діло» пояснив, чому останні події стали для України своєрідним психологічним краш-тестом та як загалом суспільство реагувало на загострення ситуації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: