На тлі визнання Росією «Л/ДНР» рубль та ринок рекордно впали

Читать на русском
Долар виріс майже до 80 рублів, а євро - майже до 90 рублів з тенденцією до подальшого падіння російської валюти
Ілюстративне фотоversiya.info

Російський рубль і фондові ринки російських акцій рекордно впали на тлі новин про визнання Росією «Л/ДНР» через побоювання чергових західних санкцій проти Кремля. Такого на ринках не було з 2008 року.

Рублевий індекс впав до 3036,88 пункту, доларовий індекс РТС — на 13,21 відсотка, до 1207,5 пункту. В ході торгів індекс на Московській біржі впав нижче трьох тисяч пунктів.

«Абхазький сценарій»: політолог пояснив, що станеться в разі визнання РФ фейкових республікЯкщо Путін визнає самопроголошені республіки ОРДЛО, Росія автоматично відмовиться від виконання Мінських угод – заявив політолог Валентин Гладких. На його погляд, такий розвиток подій відкриє двері для реалізації абхазького сценарію в Україні.

Долар виріс майже до 80 рублів, а євро - майже до 90 рублів з тенденцією до подальшого падіння російської валюти.

Акції російських компаній впали на різну величину, але падіння виявилося досить істотним. До того ж тенденція на падіння акцій також зберігається через побоювання інвесторів.

Нагадаємо, що за підсумками засідання Ради Безпеки Росії в понеділок, 21 лютого, президент РФ Володимир Путін прийняв рішення про визнання самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: