Війна на Донбасі: понад 80 порушень режиму тиші, є поранені

Читать на русском
За минулу добу, 20 лютого, з боку окупантів зафіксовано 80 порушень припинення вогню, при цьому 72 них з озброєння, забороненого мінськими домовленостями.
Штаб ООС(архів).

За минулу добу, 20 лютого, з боку окупантів зафіксовано 80 порушень припинення вогню, при цьому 72 них з озброєння, забороненого мінськими домовленостями.

Як інформує штаб ООС, зокрема шість разів окупанти обстріляли Красногорівку та Луганське з артилерії і мінометів.

Бойовики обстріляли з важкого озброєння окупований Луганськ – штаб ООСБойовики влаштовують масштабні провокації; підривають і пошкоджують об'єкти інфраструктури на Донбасі, а також влаштовують хаотичні обстріли власних позицій

Чотири рази вели вогонь по Щастю та в бік Новотошківського і Світлодарська.

У районі Авдіївки, Старогнатівки, Троїцького і Болотного, а також Новогнатівки і селища Опитне вогонь відкривався тричі.

Крім того зафіксували одиничні обстріли по лінії розмежування.

Через обстріли один військовослужбовець ООС отримав осколкові поранення середньої тяжкості та знаходиться в лікувальному закладі.

Станом на ранок 21 лютого бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню. Обстріляли такі населені пункти: Талівка, Пищевик, Водяне, Красногорівка, Мемрик, Станиця Луганська.

Раніше стало відомо, що поблизу лінії розмежування на сході України за останні чотири дні окупанти обстрілами пошкодили 104 будинки жителів.

Загострення на Донбасі почалося 17 лютого. Бойовики в цей день почали активні обстріли. У Луганській області тоді снаряди влучили на території школи та дитячого садка.

Вчора, 20 лютого бойовики обстрілювали Луганськ. Оприлюднене відео провокацій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: