Російські окупанти пошкодили понад сотню будинків за чотири дні

Читать на русском
Поблизу лінії розмежування на сході України за останні чотири дні окупанти обстрілами пошкодили 104 будинки жителів.
facebook.com/evgeny.kaplin

Поблизу лінії розмежування на сході України за останні чотири дні окупанти обстрілами пошкодили 104 будинки жителів.

Про це у Facebook повідомив керівник Гуманітарної місії «Проліска» Євген Каплін.

Бойовики обстріляли з важкого озброєння окупований Луганськ – штаб ООСБойовики влаштовують масштабні провокації; підривають і пошкоджують об'єкти інфраструктури на Донбасі, а також влаштовують хаотичні обстріли власних позицій

«З початку ескалації бойових дій, протягом останніх чотирьох днів, поблизу лінії розмежування на підконтрольній уряду України території було пошкоджено 104 домоволодіння мирних жителів. Чотири особи дістали контузії та мінно-вибухові поранення», – написав він.

Він також повідомив, що за минулу ніч (на 20 лютого) та неділю в ході обстрілів з важкого озброєння на лінії розмежування було пошкоджено 22 будинки мирних мешканців.

Нагадаємо, що загострення на Донбасі почалося 17 лютого. Бойовики в цей день почали активні обстріли. У Луганській області тоді снаряди влучили на території школи та дитячого садка.

Вчора, 20 лютого бойовики обстрілювали Луганськ. Оприлюднене відео провокацій.

Раніше ми писали, що російські окупанти силами військових і співробітників спецслужб почали підготовку до вчинення терористичних актів на Донбасі. Планується звинуватити в них Україну, після чого ввести на територію ОРДЛО так звані «миротворчі сили».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: