Байден провів нараду Радбезу США щодо ситуації навколо України

Читать на русском
Відомо, що основним питанням, яке обговорювалося на засіданні, була ескалація навколо українських кордонів
Ілюстративне фото1tv.ge

Президент США Джозеф Байден провів засідання Ради національної безпеки, яке було присвячене ситуації, що склалася навколо України.

Про це повідомляється на сайті Білого дому.

Відомо, що основним питанням, яке обговорювалося на засіданні, була ескалація навколо українських кордонів. Інші подробиці в Білому домі поки не розкривають.

Краш-тест для суспільства: експерт оцінив психологічний аспект загрози вторгнення РФПолітолог розповів, чому ситуація довкола загрози вторгнення Росії стала психологічним тестом для суспільства.

«Сьогодні президент Джозеф Байден скликав засідання Ради національної безпеки для обговорення останніх подій, що стосуються нарощування військової потужності Росії на кордонах України» - сказано в повідомленні.

Засідання Ради національної безпеки США звичайно збираються з дуже значущих приводів. Крім президента США, в таких засіданнях беруть участь віцепрезидент, Державний секретар, керівник Пентагону та інші високопоставлені чиновники.

Раніше державний секретар США Ентоні Блінкен в черговий раз заявив, що Росія в «якнайближчий час» планує вторгнення в Україну.

Нагадаємо, Байден виступив з промовою щодо ситуації навколо України, яка склалася в останні дні. Коротко про основні тези його мови можна прочитати тут.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: