Стало відоме ім'я другого загиблого на Донбасі українського військового

Читать на русском
На Донбасі внаслідок мінометного обстрілу з боку бойовиків напередодні загинув 34-річний водій мотопіхотної роти з Тульчина Вінницької області Денис Кононенко.
stopcor.org

На Донбасі внаслідок мінометного обстрілу з боку бойовиків напередодні загинув 34-річний водій мотопіхотної роти з Тульчина Вінницької області Денис Кононенко.

Про це повідомляє Тульчинська міська територіальна громада у неділю, 20 лютого.

Загострення ситуації на Донбасі: що сталося і чого може домагатися РосіяСитуація на Донеччині 17 лютого різко загострилася. Чому це сталося, про що раніше говорили сепаратисти та Кремль, і чого може добиватися Росія – у матеріалі.

Кононенко народився 30 червня 1987 року. 2 червня 2020 року був призваний Тульчинським районним військовим комісаріатом Вінницької області. У Тульчині у Кононенка залишилися батьки та син 2008 року народження.

Тульчинська міська рада висловила співчуття рідним та близьким загиблого військового.

Нагадаємо, минулої доби бойовики здійснили на Донбасі 136 обстрілів, з них 116 - із застосуванням забороненої мінськими угодами зброї.

Внаслідок обстрілу 19 лютого двоє українських військовослужбовців отримали осколкові поранення несумісні з життям. Ім'я одного із загиблих назвав президент України на конференції у Мюнхені – на Донбасі загинув український розвідник, капітан Антон Сидоров загинув внаслідок обстрілу з артилерійської зброї, забороненої Мінськими угодами.

Четверо військовослужбовців зазнали поранень. Один – бойове травмування.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: