На Донбасі загинув ще один військовий, четверо отримали поранення

Читать на русском
Станом на 17.00 19 лютого бойовики здійснили 70 обстрілів. Вже двоє військових загинуло, а четверо отримали поранення.
https://ua.korrespondent.net/

Станом на 17.00 19 лютого бойовики здійснили 70 обстрілів. Вже двоє військових загинуло, а четверо отримали поранення.

Про це повідомляє штаб ООС.

Станом на 17:00 бойовики аж 70 разів порушили мирні домовленості. Ба більше, 60 разів в хід йшла заборонена Мінськими домовленостями зброя.

Відомо, що окупанти відкривали вогонь біля Водяного, Широкиного, Нью-Йорка, Новогнатівки, Світлодарська, Травневого, Лобачового, Південного та Новозванівки. Зазначають, що бойовики застосовували артилерію, міномети, гранатомети. На Донеччині запускали безпілотник типу «Орлан-10».

Загострення ситуації на Донбасі: що сталося і чого може домагатися РосіяСитуація на Донеччині 17 лютого різко загострилася. Чому це сталося, про що раніше говорили сепаратисти та Кремль, і чого може добиватися Росія – у матеріалі.

Внаслідок обстрілу двоє українських військовослужбовців зазнали осколкових поранень, несумісних з життям. Ще четверо військовослужбовців отримали поранення різної ступені важкості. Їх госпіталізували.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 18 лютого, унаслідок обстрілів бойовиків на Донбасі отримали поранення двоє співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Раніше писали, що станом на 9 ранку 19 лютого бойовики вже 19 разів порушили режим припинення вогню, з них 16 разів із застосуванням забороненої Мінськими домовленостями зброї. Загинув український військовий.

Додамо, що Російські ЗМІ заявляють про те, що кордон РФ з вечора вчорашнього дня і станом на ранок 19 лютого перетнули понад 10 тисяч «евакуйованих» із «ДНР» та «ЛНР».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: