Очевидці повідомили про потужний вибух у Донецьку

Читать на русском
У Ленінському районі Донецька сьогодні, 20 лютого, стався потужний вибух. У небо одразу піднявся величезний стовп диму.
Фото із соцмереж

У Ленінському районі Донецька сьогодні, 20 лютого, стався потужний вибух. У небо одразу піднявся величезний стовп диму.

Про це пише видання «Новости Донбасса» з посиланням на місцевих жителів.

Інцидент трапився близько 12 години.

Один із жителів Ленінського району Донецька розповів про вибух і зазначив, що він був настільки потужним, що «ледь скло не вилетіло». Вибух було добре чути у мікрорайонах «Широкий», «Мирний» і «Боссе». Яка причина поки що невідомо.

Загострення ситуації на Донбасі: що сталося і чого може домагатися РосіяСитуація на Донеччині 17 лютого різко загострилася. Чому це сталося, про що раніше говорили сепаратисти та Кремль, і чого може добиватися Росія – у матеріалі.

Нагадаємо, у Росії заявили, що вночі 19 лютого на території Ростовської області розірвався снаряд. Вибух нібито стався за кілометр від кордону з Україною. Пізніше російський новинне видання Mash опублікувало фото ще одного снаряду, який розірвався у Тарасівському районі Ростовської області.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба назвав дезінформацією повідомлення про нібито влучання українських снарядів на територію Росії.

Раніше ми писали, що російські окупанти силами військових і співробітників спецслужб почали підготовку до вчинення терористичних актів на Донбасі. Планується звинуватити в них Україну, після чого ввести на територію ОРДЛО так звані «миротворчі сили».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: