Зеленський вшанував пам'ять героїв Небесної сотні

Читать на русском
Президент Володимир у День героїв Небесної Сотні разом із першою леді Оленою Зеленською вшанували пам'ять активістів, які загинули у 2014 році під час Революції гідності.
скрін відео

Президент Володимир Зеленський у День героїв Небесної Сотні разом із першою леді Оленою Зеленською вшанували пам'ять активістів, які загинули у 2014 році під час Революції гідності.

Про це повідомляється на сайті глави держави у неділю, 20 лютого.

Подружжя Зеленських встановило лампадки біля хреста на місці загибелі героїв Небесної сотні на вулиці Інститутській у центрі Києва.

«Сьогодні ми вшановуємо пам'ять героїв Небесної сотні – співвітчизників, які без вагань віддали своє життя за свободу, про яку мріяв наш народ, за право жити в незалежній державі, у сім'ї європейських народів. Їхній подвиг – це свідчення незламності українців, які продовжують боротися за своє майбутнє», – зазначив президент.

Зеленський наголосив, що український народ і сьогодні демонструє світовій спільноті свою єдність та відданість демократичним цінностям, за які поклали життя і герої Небесної Сотні на Майдані, і воїни на сході України.

Президент і перша леді вдарили в Дзвін гідності, які встановлено на території майбутнього Національного меморіалу героїв Небесної сотні в центрі столиці.

Нагадаємо, 20 лютого в Україні вже восьмого разу відзначають День пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: