Росія розмістила в ОРДЛО ще понад 130 одиниць військової техніки

Читать на русском
За минулу добу, 19 лютого, було зафіксовано розміщення 134 одиниць військової техніки збройних формувань Російської Федерації на тимчасово окупованій території України.
Укрінформ

За минулу добу, 19 лютого, було зафіксовано розміщення 134 одиниць військової техніки збройних формувань Російської Федерації на тимчасово окупованій території України.

Про це повідомляє пресслужба операції Об’єднаних сил.

Вся техніка розміщена з порушенням Мінських домовленостей.

Зокрема, за даними української сторони СЦКК, у зоні дій так званого «1 армійського корпусу» розміщено 5 одиниць озброєння та військової техніки, у зоні дій так званого «2 армійського корпусу» – 129 одиниць. Серед техніки – буксирувані гаубиці, РСЗВ, самохідні гаубиці, танки, ЗРК, буксова та протитанкова гармата, ББМ.

Убивства, напади та етнічні причини: що ставало приводом для війни за останнє століттяЩо ставало приводом для війни у ХХ та ХХІ століттях, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

Нагадаємо, за минулу добу 19 лютого бойовики здійснили на Донбасі 136 обстрілів, з них 116 - із застосуванням забороненої мінськими угодами зброї. Внаслідок обстрілів двоє українських військовослужбовців отримали осколкові поранення несумісні з життям. Четверо військовослужбовців отримали поранення різного ступеня тяжкості та перебувають у лікувальних закладах.

Додамо, у ході свого можливого вторгнення в Україну Росія буде прагнути завершити війну якомога швидше. Для цього російські війська завдаватимуть ударів по критично важливих інфраструктурних об'єктах і урядових будівлях, портах і місцях дислокації Збройних сил України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: