Бойовики з початку доби понад 50 разів порушили режим тиші на Донбасі

Читать на русском
Станом на 17 годину, 20 лютого, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 53 порушень, 50 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
pravda.com.ua

Станом на 17 годину, 20 лютого, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 53 порушень, 50 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляють у штабі ООС.

Російсько-окупаційні війська обстріляли Красногорівку, Авдіївку, Гранітне, Старогнатівку, Луганське, Опитне, Піски, Новогнатівку, Щастя, Новотошківське, Старомихайлівку, Світлодарськ. Вогонь відкривали також у Золотому, Південному, Новотроїцькому, Троїцькому, Причепилівці, Павлополю, Болотяному, Кримському та Лопаскіну.

Чули постріли було й в Новогригорівці, Трудівському, Мар'їнці, Калинові, Миколаївці, Новозванівці та Богданівці.

Загострення ситуації на Донбасі: що сталося і чого може домагатися РосіяСитуація на Донеччині 17 лютого різко загострилася. Чому це сталося, про що раніше говорили сепаратисти та Кремль, і чого може добиватися Росія – у матеріалі.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець отримав осколкові поранення середньої тяжкості та знаходиться у лікувальному закладі. Стан його здоров’я задовільний.

Об’єднані сили контролюють ситуацію та адекватно реагують на потенційні загрози з боку ворога.

Нагадаємо, проросійські бойовики розташовують артилерію та бронетехніку серед житлових будинків, провокуючи ЗСУ на помилки. Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков.

Раніше ми писали, що російські окупанти силами військових і співробітників спецслужб почали підготовку до вчинення терористичних актів на Донбасі. Планується звинуватити в них Україну, після чого ввести на територію ОРДЛО так звані «миротворчі сили».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: