Бойовики на Донбасі розташовують артилерію серед житлових будинків – Резніков

Читать на русском
Проросійські бойовики розташовують артилерію та бронетехніку серед житлових будинків, провокуючи ЗСУ на помилки.
Українська правда

Проросійські бойовики розташовують артилерію та бронетехніку серед житлових будинків, провокуючи ЗСУ на помилки.

Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков.

Він зазначив, що командування російських окупаційних військ розташовує артилерію та бронетехніку серед житлових будинків і звідти обстрілює мирні населені пункти.

«Це поведінка злочинців, які провокують нас на помилки», – наголосив він.

Загострення ситуації на Донбасі: що сталося і чого може домагатися РосіяСитуація на Донеччині 17 лютого різко загострилася. Чому це сталося, про що раніше говорили сепаратисти та Кремль, і чого може добиватися Росія – у матеріалі.

Резніков вважає, що агресор умисно провокує українських військових на самозахист згідно зі ст. 51 Статуту ООН. Водночас дії ворога не залишаються безкарними.

Нагадаємо, у Ленінському районі Донецька сьогодні, 20 лютого, стався потужний вибух. У небо одразу піднявся величезний стовп диму. Вибух було добре чути у мікрорайонах «Широкий», «Мирний» і «Боссе». Яка причина поки що невідомо.

Раніше ми писали, що російські окупанти силами військових і співробітників спецслужб почали підготовку до вчинення терористичних актів на Донбасі. Планується звинуватити в них Україну, після чого ввести на територію ОРДЛО так звані «миротворчі сили».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: