В Україні триває активна фаза навчань «Заметіль-2022»

Читать на русском
По всій території України на певних військових полігонах в умовах максимально наближених до бойових триває активна фаза підготовки військових частин.
facebook.com/JointForcesCommandAFU

По всій території України на певних військових полігонах в умовах максимально наближених до бойових триває активна фаза підготовки військових частин та підрозділів у рамках навчань «Заметіль-2022».

Про це повідомляє пресслужба Командування Об'єднаних сил ЗСУ.

У яких військових навчаннях за кордоном візьмуть участь ЗСУ у 2022 роціУ яких іноземних військових навчаннях 2022 року візьмуть участь Збройні сили України – на інфографіці.

«Насамперед підрозділи вдосконалюють здібності оборони, протиповітряного прикриття підрозділів, військових об'єктів та об'єктів цивільної інфраструктури, дій протидесантних та протитанкових резервів, а також вогневої поразки умовного супротивника», - зазначив командувач Об'єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Нагадаємо, у вівторок, 8 лютого, стартували командно-штабні навчання «Заметіль-2022».

Зазначимо, 19 лютого в Росії розпочалися чергові військові навчання. Вони включатимуть пуски балістичних і крилатих ракет. За процесом спостерігатиме президент РФ Володимир Путін.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: