Двоє рятувальників отримали поранення під час обстрілу на Донбасі

Читать на русском
Протягом минулої доби, 18 лютого, унаслідок обстрілів бойовиків на Донбасі отримали поранення двоє співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій.
Getty Images

Протягом минулої доби, 18 лютого, унаслідок обстрілів бойовиків на Донбасі отримали поранення двоє співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє пресцентр ДСНС.

Відомо, що рятувальники виїжджали на виклики місцевих мешканців. Однак при наданні допомоги цивільним, двоє рятувальників отримали поранення внаслідок обстрілу окупантів. Про стан постраждалих не повідомляють.

Крім цього, в повідомленні зазначають, що за добу вони погасили 6 пожеж та знешкодили понад 1,5 тисячі вибухонебезпечних предметів, забезпечили роботу 7 пунктів надання допомоги населенню, якими скористалися щонайменше 8 людей.

Загострення ситуації на Донбасі: що сталося і чого може домагатися РосіяСитуація на Донеччині 17 лютого різко загострилася. Чому це сталося, про що раніше говорили сепаратисти та Кремль, і чого може добиватися Росія – у матеріалі.

За підрахунками ДСНС, бойовики за 18 лютого здійснили 74 обстріли по 39 населених пунктах Донецької й Луганської областей. Унаслідок цього було пошкоджено 11 житлових будинків та пожежну частину.

Нагадаємо, на Донбасі станом на 9 ранку 19 лютого бойовики вже 19 разів порушили режим припинення вогню, з них 16 разів із застосуванням забороненої Мінськими домовленостями зброї. Загинув український військовий.

Додамо, що Російські ЗМІ заявляють про те, що кордон РФ з вечора вчорашнього дня і станом на ранок 19 лютого перетнули понад 10 тисяч «евакуйованих» із «ДНР» та «ЛНР».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: