«Право на владу»: чи підуть війська РФ у наступ та який план в української влади

Читать на русском
В ефірі Право на владу 17 лютого мова йтиме про можливий напад Росії на Україну та про те, яку гру веде Володимир Путін із Заходом.

Оголошений американськими ЗМІ напад Росії на Україну 16 лютого не відбувся, однак, загроза не зникла, російські війська все ще біля кордонів України. Чи підуть вони у наступ? Яку гру веде Володимир Путін із Заходом? Який план в української влади? Про це йтиме мова сьогодні у суспільно-політичному проєкті «Право на владу» з Наталею Мосейчук о 21.45.

У розмові візьмуть участь: секретар РНБО Олексій Данілов, командувач операції Об'єднаних сил, генерал-лейтенант ЗСУ Олександр Павлюк, віцепрем'єр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук, генеральний прокурор Ірина Венедіктова, голова партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, голова партії «За майбутнє» Ігор Палиця, народний депутат, «Опозиційна платформа - За життя» Нестор Шуфрич, народний депутат, позафракційна (Луганська область) Вікторія Гриб, міністр закордонних справ (2014-2019) Павло Клімкін, журналістка, письменниця (Росія) Юлія Латиніна, головний редактор «РБК-Україна» Сергій Щербина, журналіст Остап Дроздов, народний артист України Володимир Горянський.

Загроза вторгнення Росії: якими словами влада заспокоює українцівЯк влада реагує на загрозу вторгнення Росії і якими словами заспокоює населення – на інфографіці.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з діями або з загальновідомими фактами.

Нагадаємо, раніше британський таблоїд The ​​Sun повідомив, що Росія планує напасти на Україну 16 лютого о першій ночі за київським часом. Того дня вторгнення не сталося.

У США назвали нову можливу дату нападу на Україну.

Цього тижня РФ заявила про відведення військ від кордонів України та Криму. Однак Україна та інші країни поки що не підтверджують цей факт.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: