Зведення штабу ООС: 4 обстріли, втрат немає

Читать на русском
Від початку цієї доби, 13 лютого, бойовики на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню.
Штаб ООС

Від початку цієї доби, 13 лютого, бойовики на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню.

Внаслідок обстрілів позицій ООС втрат серед українських військових немає, інформує пресцентр штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

Поки говорять дипломати: що дала чергова зустріч у Нормандському форматіУчасники Нормандського формату знову ні про що не домовилися, але відмовлятися від спілкування не збираються.

«Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано чотири порушення (режим припинення вогню - ред.)», - йдеться у повідомленні ООС.

Один із ворожих обстрілів зафіксований поблизу населеного пункту Катеринівка. Тут бойовики застосували станкові протитанкові гранатомети. У напрямку Водяного супротивник відкривав вогонь зі стрілецької зброї. У районі Мар'їнки окупанти обстрілювали позиції ООС із автоматичних станкових гранатометів.

Крім того, на Донеччині зафіксовано проліт ворожого безпілотника, імовірно типу Орлан-10. Апарат перетнув лінію розмежування.

«Втрат серед військовослужбовців ООС через дії ворога немає», - уточнили в штабі.

Українські військові відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими угодами озброєння. В результаті противник був змушений припинити обстріл.

Раніше ЗМІ повідомили про те, що американські співробітники місії ОБСЄ виїжджають із Донецька.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: