Переговори у Нормандському форматі поновляться у березні – DW

Читать на русском
Єлисейський палац у Франції підтвердив, що Росія погодилася на подальші зустрічі у так званому Нормандському форматі.
Reuters

Переговори в Нормандському форматі щодо Донбасу мають поновитися вже у березні цього року.

Про це повідомляють джерела DW.

За інформацією співрозмовників видання, близьких до німецьких та французьких переговорників, представники Німеччини, України, Росії та Франції домовилися знову зустрітися у березні для обговорення конфлікту на сході України після того, як переговори у Берліні у четвер, 10 лютого, не дали результатів.

Поки говорять дипломати: що дала чергова зустріч у Нормандському форматіУчасники Нормандського формату знову ні про що не домовилися, але відмовлятися від спілкування не збираються.

Єлисейський палац у Франції підтвердив, що Росія погодилася на подальші зустрічі у так званому Нормандському форматі, але закликала Україну піти на переговори із бойовиками, які Франція назвала «червоною лінією».

Раніше у Росії назвали умову для проведення наступної зустрічі у Нормандському форматі.

Також нагадаємо, що раніше політичний радник від України, голова Офісу президента Андрій Єрмак на брифінгу 11 лютого повідомив, що під час дев'ятигодинної зустрічі радників країн-учасниць Нормандського формату 10 лютого в Берліні сторонам знову не вдалося погодити підсумковий документ зустрічі. Проте сторони виявили бажання продовжувати переговори.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: