ДТП із кортежем Ярославського: поліція встановила особу загиблого

Читать на русском
Через наїзд автомобіля з кортежу відомого харківського бізнесмена Олександра Ярославського у Харківській області загинув 36-річний чоловік.

Через наїзд автомобіля з кортежу відомого харківського бізнесмена Олександра Ярославського у Харківській області загинув 36-річний чоловік.

«Встановлено особу загиблого у ДТП. Ним виявився 36-річний мешканець Чугуївського району Харківської області», – повідомили у поліції Харківської області.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

Нагадаємо, співробітники поліції вже провели санкціоновані судом обшуки в готелі та за місцем проживання харківського бізнесмена, а також за адресою проживання особи, яка звернулася до поліції з інформацією про свою причетність до зазначеної ДТП.

За результатами проведених заходів вилучено два автомобілі, сервери, інформація з яких ретельно відпрацьовується.

ДБР розпочало кримінальне провадження через спробу фальшування справи ДТП з кортежем Ярославського.

У групі DCH, що належить бізнесменові Олександру Ярославському, відреагували на смертельну аварію під Харковом. У компанії стверджують, що за кермом автомобіля з номерними знаками, які виявлені на місці ДТП, був водій, який працює в одній із допоміжних служб.

«Слово і справа» пропонує згадати про найрезонансніші дорожньо-транспортні пригоди за останні роки та подивитися, на якому етапі зараз справи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: