Парламент Британії схвалив санкції проти Росії

Читать на русском
У четвер, 10 лютого, парламент Британії схвалив закон про санкції проти Росії, який набуде чинності у разі російського вторгнення в Україну.
Дзеркало тижня

У четвер, 10 лютого, парламент Британії схвалив закон про санкції проти Росії, який набуде чинності у разі російського вторгнення в Україну.

Про це повідомляє пресслужба уряду Британії.

Дієва безпека: навіщо Україна, Польща та Велика Британія створюють військовий союзЦими днями анонсований новий політичний та безпековий союз між Великою Британією, Польщею та Україною. Про стратегічні цілі та можливості нового альянсу ‒ дізнавався політолог Олександр Радчук.

«Уряд тепер має право запровадити нові жорсткі санкції проти Росії, після того, як сьогодні в парламенті було схвалено закон у рамках заходів, покликаних спонукати Кремль припинити кампанію агресії в Україні», - зазначено в повідомленні.

Відомо про те, що документ підписав міністр у справах Європи Джеймс Клеверлі, що закон закладає основу для найжорсткішого режиму санкцій, який Великобританія може ввести проти Росії.

Вказано, що уряд Британії тепер може вводити санкції проти російських компаній та фізичних осіб у широкому спектрі економічних та стратегічно важливих секторів, включаючи військову, видобувну, хімічну галузі та сферу фінансових послуг.

Раніше Джонсон повідомляв, що Британія підготувала нові санкції проти Росії на випадок вторгнення.

Також Євросоюз розширить санкції проти Росії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: