СЦКК виявив у ОРДЛО 150 одиниць техніки окупантів поза місцями зберігання

Читать на русском
Тільки за одну добу СЦКК та СММ ОБСЄ зафіксували близько 150 одиниць техніки терористів і російських окупантів, які розміщені біля лінії розмежування
Ілюстративне фотоFacebook

Окупанти та їхні пособники-бойовики знову розміщують важку військову техніку на території ОРДЛО в порушення мирних домовленостей.

Про це повідомила пресслужба Операції Об'єднаних сил у Facebook.

В ООС з посиланням на дані української сторони Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін відзначили, що техніка бойовиків фіксується в досить великих обсягах.

Росія недооцінює українську армію: яка техніка знаходиться на озброєнні ЗСУЧи в змозі українська армія дати відсіч агресору? Розбиралися в тому, що мають Збройні Сили України для організації протидії ймовірному супротивнику

«За минулу добу виявлено та зафіксовано розміщення на тимчасово окупованій території 148 одиниць військової техніки збройних формувань РФ, яка розміщена з порушенням Мінських домовленостей» - йдеться в повідомленні.

Так, в окупаційній зоні т.зв. «1 АК ДНР» виявлено 118 одиниць військової техніки та важкого озброєння. У Терновому (57 км від лінії розмежування) знайшли 10 САУ і 58 танків, в Покровці (36 км) - 17 танків. У зоні дії т.зв. «2 АК» виявили 30 одиниць техніки, зокрема, в районі н/п Круглик - 27 танків.

У СММ ОБСЄ поскаржилися, що бойовики чинять перешкоди роботі місії. Вони не пропускають патрулі в зони, де йде зосередження техніки, обстрілюють і глушать безпілотники СММ.

З початку поточної доби четверга, 10 лютого, бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Втрат серед сил ООС не фіксується.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: