На Олімпіаді-2022 перенесли церемонію нагородження через російських фігуристів

Читать на русском
На зимовій Олімпіаді-2022 перенесли церемонію нагородження з фігурного катання. Один з фігуристів збірної ОКР провалив допінг-тест.
Збірна ОКР з фігурного катання. Фото ТАСС

На зимовій Олімпіаді-2022 перенесли церемонію нагородження з фігурного катання. Один з фігуристів збірної ОКР провалив допінг-тест.

Як пише Insidethegames, Міжнародний олімпійський комітет і Міжнародний союз ковзанярів (ISU) підтвердили відкладення церемонії нагородження призерів командних змагань з фігурного катання на зимових Олімпійських іграх 2022 року через юридичні проблеми.

Зимові Олімпійські ігри-2022: факти та цифриЗимова Олімпіада-2022 стартувала у Пекіні. Участь візьмуть спортсмени із 95 країн, від України буде 45 учасників. Цікаві факти та цифри про Ігри – на інфографіці.

Церемонія нагородження мала відбутися вчора, 8 лютого о 21:00 за місцевим часом.

Прес-секретар Федерації фігурного катання Росії (ФФККР) Ольга Єрмоліна повідомила інформаційному агентству ТАСС , що чекає на офіційну інформацію.

Нагадаємо, що ОКР завоювала «золото», «срібло» у командному турнірі виграла збірна США, а «бронзові» медалі здобула команда Японії.

Відомо, що Росію відсторонено від участі в Олімпійських іграх через систематичне порушення антидопінгових правил. У Пекіні-2022 росіянам заборонено використовувати національну символіку, гімн та прапор. Назву країни замінили на абревіатуру збірна ОКР, тобто збірна олімпійського комітету Росії.

Як відомо, вчора український фігурист кваліфікувався до довільної програми Олімпіади-2022.

Також читайте цікаві факти та цифри про Олімпіаду – на інфографіці «Слово і діло».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: