В Абу-Дабі сталося два вибухи невідомого походження в місцевому готелі

Читать на русском
В управлінні цивільної оборони Абу-Дабі стверджують, що причиною пожежі став вибух газового балона. А місцеві жителі говорять про ракету та атаку безпілотника
Ілюстративне фотоIstockphoto

У столиці Об'єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі стався подвійний вибух в готелі. Місцеві жителі стверджують, що це терористичний акт або ракетна атака, тоді як міська влада кажуть, що вибухнув газовий балон.

Про це повідомляє видання Express.

На кадрах відеозаписів, які виклали в Мережу, видно, що будівля готелю горить. До нього рухаються автомобілі екстрених служб.

Вибух на Позняках в Києві: скільки аварій через побутовий газ сталося в УкраїніВ Україні від побутового газу щороку гинуло понад 50 осіб. Тільки за перший місяць 2019 року сталося 14 аварій.

В управлінні цивільної оборони Абу-Дабі стверджують, що причиною пожежі став вибух газового балона в будівлі на вулиці Хамдан. Постраждалі в результаті інциденту відсутні, ведеться слідство.

Водночас очевидці стверджують, що перед вибухом в будівлю готелю потрапила ракета. А деякі місцеві ЗМІ написали, що вибух став результатом атаки безпілотника-камікадзе.

Нагадаємо, вночі 28 січня в Запоріжжі стався вибух газу у квартирі чотириповерхового будинку. Після вибуху впала частина багатоповерхівки. загинули дві людини, ще один отримав травму. Вибух зруйнував сім квартир і пошкодив фасадну стіну.

Зараз у свої квартири повернулися жителі 1-го, 3-го і 4-го під'їздів. Міська влада запропонувала людям тимчасове житло. Постраждалим виплатять компенсацію - близько 28 тисяч гривень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: