На Херсонщині відбулися артилерійські навчання

Читать на русском
ЗСУ провели навчання артилерійських підрозділів гаубиць «Мста-Б» у районі адміністративного кордону із тимчасово окупованою територією Криму.
Міноборони

ЗСУ провели навчання артилерійських підрозділів гаубиць «Мста-Б» у районі адміністративного кордону із тимчасово окупованою територією Криму.

Про це повідомляє Командування Об'єднаних сил Збройних Сил України.

На одному з військових полігонів Херсонської області артилерійські підрозділи, відповідно до заходів бойової підготовки, успішно проводять тренування бойових розрахунків щодо завдання вогневої поразки за умовним противником.

«Під час тренувань командири взводів керують артилерійськими розрахунками на всіх етапах виконання бойового завдання, а саме під час переміщення до району вогневих позицій, обладнання та підготовки позицій, наведення на цілі та залишення вогневих позицій», - зазначив командувач ОЗ ЗСУ Сергій Наєв.

За легендою навчань, під час розвідки місцевості безпілотний літальний апарат виявив просування живої сили та броньованої техніки умовного супротивника у бік позицій українських військ. Відстань до цілей становила близько 20 км. Тому на знищення противника було направлено розрахунки гаубиць «Мста-Б».

«Обстріл умовного супротивника коригувався за допомогою операторів безпілотних літальних апаратів. На даний момент артилеристи вдосконалили і навички щодо розрахунку координат цілей», - наголосив Наєв.

Раніше ми писали про те, що в Росії завершилося навчання Західного військового округу, який розташований біля кордону України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: