Лукашенко заявив, що Україна буде у Союзній державі через 15 років

Читать на русском
Олександр Лукашенко хоче втягнути Україну в Союзну державу з Російської Федерацією. Він вважає, що це може статися протягом 15 років.
president.gov.by

Олександр Лукашенко хоче втягнути Україну в Союзну державу з Російської Федерацією. Він вважає, що це може статися протягом 15 років.

Про це повідомляє БЕЛТА.

«Ви знаєте, Білорусь уже там. Думаю, для Казахстану був добрячий урок. Якщо ви кажете – термін 15 років, впевнений, що там буде Україна, якщо ми не наробимо помилок», – заявив він.

Крім цього, він додав, що через економічну необхідність до Союзної держави приєднаються також Туркменістан, Узбекистан і Таджикистан.

Перевзувся у повітрі: як Лукашенко здав Білорусь без боюНевизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко нещодавно зробив низку антиукраїнських заяв.

Відомо, що Союзна держава Росії і Білорусі – наддержавне утворення, в якій поетапно організовується єдиний політичний, економічний, військовий, митний, ринковий і культурний простір.

Нагадаємо, Олександр Лукашенко вважає, що Україна не буде воювати проти Білорусі, оскільки українська армія нібито протримається не більше чотирьох днів.

Також раніше повідомляли, що президент Росії Володимир Путін та Олександр Лукашенко підписали Військову доктрину Союзної держави. Загалом вони затвердили 28 союзних програм, які були узгоджені під час переговорів у Кремлі ще у вересні. Ці програми спрямовані на уніфікацію законодавства Росії та Білорусі у різних сферах економіки, господарства та транспорту. Чим підписання Військової доктрини загрожує безпеці України, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: