Чехія послаблює карантинні обмеження

Читать на русском
Уряд Чехії послаблює карантинні обмеження. Зокрема, скасують заборону на відвідування громадських місць для невакцинованих від коронавірусу жителів.
aspi.com.ua

Уряд Чехії послаблює карантинні обмеження. Зокрема, скасують заборону на відвідування громадських місць для невакцинованих від коронавірусу жителів.

«Враховуючи поточний розвиток епідеміологічної ситуації, уряд з 9 лютого скасує обов'язок пред'являти сертифікат вакцинації або лікарську довідку про перенесене захворювання при вході в ресторани, підприємства сфери послуг, а також на культурні та спортивні заходи», - сказав на брифінгу прем'єр-міністр Чехії Петр Фіала.

Попри «Омікрон»: у яких країнах скасовують або послаблюють карантинУ деяких країнах Європи, незважаючи на високий рівень захворюваності на коронавірус, скасовують або послаблюють карантин.

За словами Фіали, наступним кроком уряду на шляху до нормального життя стане скасування масового тестування на робочих місцях і в школах. Цю норму планують скасувати з 18 лютого.

Нагадаємо, Європа поступово повертається до докоронавірусного життя. Незважаючи на поширення штаму «Омікрон», низка країн оголосила про скасування або послаблення карантинних обмежень. Докладніше – у матеріалі «Слово і діло».

Раніше ми писали від яких країн ВООЗ отримала інформацію про наявність штаму «Омікрон» - на інфографіці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: