Олімпіада в Пекіні: у понад 300 учасників виявили COVID

Читать на русском
Загальна кількість підтверджених випадків захворювання на коронавірус серед учасників Ігор сьогодні, 4 лютого, 308 осіб.
фото REUTERS

За кілька годин до офіційного початку зимових Олімпійських ігор загальна кількість підтверджених випадків захворювання серед учасників Ігор становила 308 осіб.

Про це повідомляє Reuters.

Зимові Олімпійські ігри-2022: де дивитися церемонію відкриттяЗимові Олімпійські ігри стартують в Пекіні. Вони триватимуть до 20 лютого. Де дивитися трансляцію відкриття читайте на Слово і діло.

Так, серед персоналу, пов'язаного із зимовими Олімпійськими іграми в Пекіні, за останню добу було виявлено 21 новий випадок зараження COVID-19.

Також коронавірус підхопили шістьох неназваних спортсменів олімпійської збірної Німеччини. За словами німецької команди, зараз вони ізольовані та проходять ПЛР-тести.

Кожен учасник також щоденно проходить тестування, щоб швидко виявити будь-які інфекції, пише видання.

Нагадаємо, у Пекіні у п'ятницю, 4 лютого, стартує XXIV зимова Олімпіада, яка триватиме до 20 лютого.

Урочиста церемонія відкриття Ігор-2022 на національному стадіоні «Пташине гніздо» розпочнеться о 14:00 за київським часом. Її транслюватимуть «UA: Перший» та «Суспільне Спорт». Синьо-жовтий прапор України нестимуть – олімпійський чемпіон з фрістайлу Олександр Абраменко та срібний призер Юнацьких Олімпійських ігор з фігурного катання Олександра Назарова.

Україну в Пекіні представляють 45 спортсменів у 12 спортивних дисциплінах: біатлоні, бобслеї, гірськолижному спорті, лижному двоборстві, лижних гонках, санному спорті, скелетоні, сноубордингу, стрибках на лижах з трампліну, фігурному катанні, фристайлі.

Раніше серед українських спортсменів у Пекіні зафіксували два випадки захворювання на COVID-19.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: