Заступнику мера Кличка вручено підозру

Читать на русском
Заступнику голови Київської міської державної адміністрації Петру Пантелеєву вручили підозру у справі приватного підприємства Радикал.
Фото - КМДА (архів).

У понеділок, 31 січня, заступнику голови Київської міської державної адміністрації Петру Пантелеєву вручили підозру у справі приватного підприємства «Радикал».

«Сьогодні вранці, 31 січня, заступнику голови КМДА Петру Пантелеєву вручено підозру у справі приватного підприємства «Радикал», яке раніше було державним підприємством. Правоохоронці прийшли вранці близько 8:00 додому до заступника голови КМДА», - йдеться у повідомленні пресслужби Київської міської державної адміністрації.

Законопроєкт про столицю: чи потрібне місту розмежування повноважень мера та глави КМДАЯкі зміни пропонує законопроєкт про столицю та що дасть розмежування влади у Києві, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Раніше першому заступнику голови КМДА Миколі Поворознику вручили підозру у справі щодо позбавлення земельної ділянки апарату РНБО.

Нагадаємо, Державне підприємство «Радикал» почало функціонувати 60 років тому. Спеціалізація заводу – синтетичні матеріали.

У 1994 році підприємство було приватизоване, в липні 1996 року приватний власник зупинив роботу з грубим порушенням вимог природоохоронного законодавства.

У серпні 2000 року Арбітражний суд Києва визнав підприємство банкрутом і почав процедуру ліквідації підприємства.

Нагадаємо, столична влада напрацювала пропозиції для вирішення проблеми утилізації небезпечних відходів на заводі «Радикал» у рамках відповідної державної програми.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: