Ще одна країна евакуює з України своїх дипломатів

Читать на русском
Стверджується, що цей захід суто тимчасовий, а посольство продовжить роботу, оскільки буде посилено новою групою дипломатичних працівників зі специфічним досвідом
Ілюстративне фото5 канал

Міністерство закордонних справ Канади прийняло рішення евакуювати з України другорядний дипломатичний персонал посольства, а також членів сімей дипломатів. Стверджується, що це тимчасовий захід.

Про це повідомила пресслужба Міністерства 30 січня.

«Канада прийняла рішення тимчасово відкликати другорядних Канадських співробітників і членів сімей, що залишилися, з посольства в Україні» - сказано в повідомленні.

Не час панікувати: про що свідчить відкликання США та Британією частини працівників посольствПолітолог пояснив, про що може свідчити відкликання США та Британією частини працівників посольств.

При цьому в МЗС запевнили, що посольство Канади продовжить роботу. Команду посольства найближчим часом посилять співробітники, які мають досвід у реформуванні сфер безпеки, управлінні конфліктами та деяких інших областях.

Таким чином, Канада стала п'ятою державою, яка прийняла рішення про евакуацію дипломатів. Раніше ще чотири держави повідомили Міністерству закордонних справ України про наміри вивезти співробітників посольств та членів їх сімей з України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: