Розстріл у Дніпрі: ДБР розшукує свідків втечі підозрюваного

Читать на русском
Слідством встановлено, що підозрюваний після того, як втік із місця події з бойовою зброєю, ходив житловими кварталами Дніпра біля Південного машинобудівного заводу.
npu.gov.ua

Слідчі ДБР разом із поліцією розшукують очевидців та свідків, які бачили нацгвардійця Артемія Рябчука після втечі з місця розстрілу людей на Південному машинобудівному заводі.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Слідством встановлено, що підозрюваний після того, як втік із місця події з бойовою зброєю, ходив житловими кварталами Дніпра біля Південного машинобудівного заводу і намагався зупиняти автомобілі. Зупинивши один із легкових автомобілів, він наказав жінці відвести його у м. Підгородне Дніпровського району Дніпропетровської області у житлові квартали.

У зв'язку з цим правоохоронці просять небайдужих громадян, які бачили у цей період Артемія Рябчука, зв'язатися із ДБР за телефоном 0800-350-352.

Нагадаємо, у Дніпрі солдат-строковик Артем Рябчук розстріляв своїх товаришів. Як повідомили в поліції, загинуло 5 людей, ще п'ятеро поранених госпіталізували.

Нацгвардієць, який розстріляв товаришів по службі, пізніше був затриманий. Він сам здався силовикам. У ГБР відкрили кримінальне провадження за статтею умисне вбивство, а також за статтею про службову недбалість керівництва Нацгвардії.

Нацгвардія виділить грошову допомогу пораненим під час стрілянини у Дніпрі та виплатить по 1,8 млн грн сім'ям жертв.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: