«Єдина Росія» закликала Путіна розпочати постачання зброї до «ЛДНР»

Читать на русском
Сьогодні партія «Єдина Росія» звернулася до Володимира Путіна із закликом розпочати постачання військової допомоги самопроголошеним «ЛНР» та «ДНР».
dialog.ua

Сьогодні партія «Єдина Росія» звернулася до Володимира Путіна із закликом розпочати постачання військової допомоги самопроголошеним «ЛНР» та «ДНР».

Про це йдеться у заяві партії у Telegram.

«Україну накачують західною летальною зброєю, а події в країні «нагадують повернення до нацизму та бандерівщини», - заявив голова фракції «Єдина Росія» у Держдумі РФ Володимир Васильєв.

Постачання Україні військової допомоги від західних партнерів, що передається на фоні загрози російського вторгнення, та прибуття військових інструкторів, Васильєв називає «підготовкою бойових дій проти мирного населення».

У партії заявили, що «переживають за життя російських громадян та співвітчизників, які проживають на території «Л/ДНР»», і не можуть «кинути людей на свавілля київського режиму».

«У раді Думи, у фракції, у партії ми консультувалися щодо цього питання і дійшли розуміння, що не можемо кинути людей напризволяще. У зв'язку з цим ми звертаємось до керівництва нашої країни надати допомогу «Луганській та Донецькій республікам» у вигляді постачання необхідної для стримування військової продукції», - сказав Васильєв.

Раніше ми писали про те, що до Держдуми РФ внесли проєкт звернення до президента Володимира Путіна із проханням визнати так звані Донецьку та Луганську «народні республіки».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: