Ситуація на Донбасі контрольована, обстрілів не зафіксовано – штаб ООС

Читать на русском
Від початку поточної доби середи, 26 січня, у районі проведення ООС на Донбасі зберігався режим тиші. Ситуація залишається контрольованою.
Міноборони

Від початку поточної доби середи, 26 січня, у районі проведення ООС на Донбасі зберігався режим тиші. Ситуація залишається контрольованою.

Про це повідомляє сьогодні ввечері пресцентр штабу ООС.

Гуманітарний акцент: як зміниться політика реінтеграції тимчасово окупованих територійМіністри змінюються – стратегії залишаються. Як зміниться політика реінтеграції Донбасу та Криму після призначення на посаду нового профільного віцепрем’єр-міністра – аналізував політолог Олександр Радчук.

«З початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації порушення режиму припинення вогню не зафіксовано», - йдеться у повідомленні.

У штабі повідомили, що військові продовжують виконувати завдання щодо відсічі та стримування озброєної російської агресії.

Раніше ми писали про те, що наприкінці січня США, Великобританія, Канада, Швеція та Швейцарія планують створити фонд для допомоги Україні з фінансуванням 35 млн. фунтів стерлінгів протягом трьох років.

Нагадаємо, на Донбасі невідомий відкрив стрілянину по вікнах квартири, постраждав чоловіків.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: