Данілов пообіцяв, що у разі початку війни всіх українців сповістять про це

Читать на русском
Українців сповістять за допомогою системи, що належить до цивільної оборони - рупори якої висять в українських містах на стовпах
Олексій ДаниловYouTube

Якщо Росія зважиться напасти на Україну, українці оперативно дізнаються про це за допомогою систем оповіщення цивільної оборони, а не тільки через ЗМІ. Але в цілому, варіант нападу Росії на поточний день малоймовірний.

Про це сказав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов на брифінгу після засідання РНБО 24 січня.

Уроки русофобії від Володимира Путіна. Колонка Леоніда ШвецяДо Володимира Путіна в Україні позитивно ставляться 15 відсотків опитаних. Це чимало, зважаючи на восьмий рік війни.

«Ми не бачимо жодних підстав для того, щоб сьогодні було твердження про повномасштабний наступ на нашу країну. Це неможливо зробити навіть фізично. У разі необхідності у нас є система оповіщення, ми нічого приховувати не будемо. Ви бачите, що ми всі процеси доносимо до вашого відома» - сказав він.

Данілов додав, що система оповіщення - це саме система цивільної оборони, а не щось інше.

«У нас є система оповіщення, яка працює зовсім іншим способом, а не так, як ви говорите. При необхідності... вона знаходиться в абсолютно робочому стані. Як вона перевіряється? Фахівці постійно цими питаннями займаються. У нас немає великого бажання роздувати цю ситуацію і лякати наше суспільство» - сказав він.

Нагадаємо, раніше Данілов прокоментував чутки про можливе вторгнення на територію України Російської Федерації. Також він розповів, чи буде Україна звертатися за чиєюсь допомогою у разі збройного вторгнення Росії, і яка ситуація зараз біля українського кордону.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: