У Росії рекордно подешевшав рубль і впав фондовий ринок

Читать на русском
У Росії рекордно подешевшав рубль. Падіння пов'язують із новинами геополітики, зокрема, з евакуацією США та Великобританією своїх дипломатів з України.
UA.NEWS

У Росії рекордно подешевшав рубль. Це пов'язують із новинами геополітики, зокрема, з евакуацією США та Великою Британією своїх дипломатів з України.

Як пише РБК, курс долара вперше з квітня 2021 року піднявся вище за позначку ₽78, курс євро піднявся вище за ₽88.

Російське вторгнення в Україну може стати новою Чечнею ‒ ДжонсонПрем'єр Великої Британії Борис Джонсон попередив, що можливе вторгнення в Україну стане катастрофічним кроком для Росії.

Фондовий ринок також розпочав торговельний тиждень з падіння та впав приблизно на 5%, пише Forbes.

Наголошується, що новим приводом для виходу інвесторів із російської валюти стала новина про те, що Держдеп США зобов'язав виїхати з України членів сімей американських дипломатів. Слідом за США почала евакуювати дипломатичний персонал із країни та Великобританія.

Нагадаємо, з кінця жовтня 2021 року Росія стягує війська до українських кордонів.

Перед Новим роком у РНБО заявляли, що ситуація біля кордонів України є відносно спокійною. Передумов для вторгнення з боку РФ, за даними української розвідки, не спостерігалося.

Прем’єр Великої Британії Борис Джонсон попередив, що можливе вторгнення в Україну стане катастрофічним кроком для Росії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: