Держдеп США рекомендував американцям відмовитися від поїздок до Росії

Читать на русском
Держдеп США рекомендував громадянам відмовитися від поїздок до Росії на тлі можливої ​​агресії проти України.
armyinform.com.ua

Держдеп США рекомендував громадянам відмовитися від поїздок до Росії на тлі можливої ​​агресії проти України.

Про це повідомляє сайт відомства.

«Не в'їжджайте в Росію через напруженість, котра зберігається на кордоні з Україною, можливі переслідування громадян США, обмежені можливості посольства щодо надання допомоги громадянам США в Росії, COVID-19 і пов'язані з ним обмеження на в'їзд, через тероризм, переслідування з боку російських силовиків та довільне застосування місцевого законодавства», - йдеться у повідомленні.

Можливе вторгнення РФ в Україну: як Захід готовий відповісти на російську агресіюЧим Україні зможуть допомогти США, країни-члени ЄС та інші союзники у разі повномасштабного вторгнення Росії.

Крім цього, в Держдепі США звернули увагу, що у зв'язку з посиленою військовою присутністю Росії і військовими навчаннями, що продовжуються, біля кордонів з Україною, громадяни США, які перебувають у РФ або розглядають можливість поїздки в країну, повинні знати, що ситуація на кордоні непередбачувана і існує підвищена напруга.

«По всій Росії існує потенційна можливість переслідування іноземців, у тому числі за допомогою нормативних актів, спрямованих безпосередньо проти іноземних громадян», - наголосив Держдеп.

Також нагадаємо, видання Bloomberg повідомило, що Держдеп США розглядає можливість евакуації з території України членів сімей своїх дипломатів через можливу загрозу з боку Росії.

Пізніше у Держдепартаменті спростували підготовку до евакуації дипломатів із України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: