Популярна туристична країна продовжила заборону на міжнародні польоти

Читать на русском
Через зростання кількості випадків захворювання на коронавірус у світі та поширення нового штаму Омікрон влада Індії вирішила призупинити міжнародні рейси ще на місяць.
https:сезоны.года/Индия

Через зростання кількості випадків захворювання на коронавірус у світі та поширення нового штаму «Омікрон» влада Індії вирішила призупинити міжнародні рейси ще на місяць.

Генеральне управління цивільної авіації (DGCA) видало циркуляр, згідно з яким продовжило призупинення міжнародних рейсів з Індії та в Індію до 28 лютого 2022 року, пише Economictimes.indiatimes.com.

У МОЗ підрахували скільки країн можна відвідати з українським сертифікатом вакцинаціїНа сьогодні з українським сертифікатом вакцинації від коронавірусу можна відвідати 52 країни світу.

Дозволені будуть лише рейси з країн, з якими Індія раніше підписала відповідну двосторонню угоду. Зараз у цьому списку 28 держав, зокрема й Україна.

Нагадаємо, у МОЗ підрахували скільки країн можна відвідати з українським сертифікатом вакцинації.

Також ми писали, які можливі варіанти розвитку подій, чи чекати на українцям чергового локдауну і що щодо поточної ситуації з коронавірусом в Україні кажуть лікарі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: