У ВООЗ дали рекомендації для туристів через «Омікрон»

Читать на русском
ВООЗ радить скасувати чи послабити обмеження на міжнародні подорожі, оскільки ця міра запобігання поширення штаму Омікрон є не ефективною.
Reuters

Всесвітня організація охорони здоров'я радить державам скасувати чи послабити обмеження на міжнародні подорожі, оскільки ця міра запобігання поширення штаму «Омікрон» є не ефективною.

Комітет з надзвичайних ситуацій ВООЗ рекомендує країнам відмовитися від обмежень на поїздки, оскільки вони завдають шкоди економіці держав, але при тому не забезпечують припинення поширення вірусу.

Пандемія COVID-19: що відомо про штами коронавірусуЯкі штами коронавірусу викликають найбільше занепокоєння та які у них є особливості – на інфографіці.

Комітет також рекомендує не вимагати підтвердження вакцинації від COVID-19 для міжнародних поїздок як головної умови їх здійснення, враховуючи обмежений глобальний доступ та несправедливий розподіл вакцин від коронавірусу.

Нагадаємо, що відомо про новий штам та інші мутації коронавірусу, що викликають занепокоєння – на інфографіці «Слово і діло».

Раніше очільник МОЗ Віктор Ляшко повідомив, у яких регіонах виявили «Омікрон».

До цього МОЗ оприлюднило список симптомів штаму, які зустрічаються у хворих найчастіше.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: