У Путіна відповіли на пропозицію Ердогана щодо зустрічі із Зеленським

Читать на русском
У Путіна відповіли на пропозицію Ердогана щодо зустрічі із Зеленським  - місце переговорів для врегулювання ситуації в Україні другорядне.
wikimedia.org

Запрошення українського президента Володимира Зеленського та президента Росії Володимира Путіна до Туреччини прокоментував прессекретар очільника РФ.

Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі вітають зусилля будь-яких країн для врегулювання ситуації в Україні. Але, його за словами, місце переговорів другорядне, пише РИА «Новости».

Ердоган запропонував Зеленському та Путіну провести переговори в ТуреччиніЕрдоган запропонував українському президенту Володимиру Зеленському та президенту РФ Володимиру Путіну провести переговори в Туреччині.

Прессекретар наголосив, що проблема пов'язана з реалізацією Києвом Мінських угод.

Нагадаємо, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган найближчими тижнями здійснить візит до України для переговорів стратегічного рівня. Він зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським.

Також Ердоган запропонував українському президенту Володимиру Зеленському та президенту РФ Володимиру Путіну провести переговори в Анкарі.

Раніше міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив, що переговори щодо зустрічі президента України Володимира Зеленського та президента РФ Володимира Путіна перебувають не в активній фазі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: