У Києві можуть перекривати рух через візит Блінкена – УДО

Читать на русском
У середу та у четвер, 19-20 січня, у столиці можуть тимчасово обмежувати рух через візит держсекретаря США Ентоні Блінкена
Commons.wikimedia.org

У середу та в четвер, 19-20 січня, у столиці можуть тимчасово обмежувати рух через візит держсекретаря США Ентоні Блінкена.

Про це інформує пресслужба Управління державної охорони у Facebook.

«19-20 січня у зв'язку з робочим візитом в Україну Державного секретаря США Ентоні Блінкена можливі тимчасові обмеження дорожнього руху в центральній частині міста, а також на деяких вулицях Дарницького та Шевченківського районів», - зазначили у відомстві.

В УДО нагадали, що згідно із законом вони здійснюють держохорону щодо голів іноземних держав, парламентів та урядів та членів їхніх сімей, міністрів закордонних справ, керівників міжнародних організацій (інших посадових осіб міжнародних організацій), які прибувають до України або перебувають на її території у складі офіційних делегацій чи відвідують Україну на запрошення органів держвлади.

Раніше ми писали про те, що у Держдепі США підтвердили, що Ентоні Блінкен відвідає Україну в середу, 19 січня.

Також нагадаємо, що держсекретар США Ентоні Блінкен 17 січня під час телефонної розмови з міністром закордонних справ Польщі Збігневом Рау обговорив протидія агресії Росії проти України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: