Союзники США по НАТО стурбовані можливістю поступок Росії – ЗМІ

Читать на русском
Деякі союзники США по НАТО стурбовані можливими поступками Росії на переговорах по так званим гарантіям безпеки.
GettyImages

Деякі союзники США по НАТО стурбовані можливими поступками Росії на переговорах по так званим «гарантіям безпеки».

Про це повідомляє The Wall Street Journal.

У виданні зазначають, що за лаштунками переговорів з Росією деякі союзники США, особливо близькі до Росії, стурбовані кількома пропозиціями, висунутими американськими представниками до того, як вони обговорювалися з партнерами. Мова йде про взаємне скорочення військових навчань на території Європи і нерозміщення ракет середньої і меншої дальності.

«Про ці пропозиції США союзники дізналися з повідомлень у ЗМІ. При цьому вони підкреслили, що ці ідеї американські представники не обговорювали з партнерами», – додають у The Wall Street Journal.

Відомо, що деякі союзники США стурбовані тим, що НАТО відкидає основні вимоги Росії, наприклад, нерозширення Альянсу на схід.

Нагадаємо, у Росії після того, як переговори з представниками США і НАТО в Женеві не прийшли до якогось влаштовує обидві сторони підсумку, очікують письмових відповідей на російські пропозиції з безпеки.

Раніше в Білому домі заявили, що російському президенту Володимиру Путіну потрібно зробити вибір між продовженням дипломатичних переговорів і санкціями, які введуть проти Росії. Від вибору Росії залежатиме подальша доля України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: