У Нью-Йорку згорів багатоповерховий будинок, десятки загиблих і поранених

Читать на русском
Загиблі та постраждалі переважно стали жертвами отруєння чадним газом. У мерії Нью-Йорка вже заявили, що це наймасштабніша трагедія, пов'язана з пожежею, починаючи з 1990 року
Фото з місця подійNBC New York

У Нью-Йорку щонайменше 19 людей загинули в результаті масштабної пожежі в багатоповерхівці, розташованій в Бронксі. Серед них як мінімум дев'ять дітей.

Про це повідомляє NBC New York.

Скільки пожеж в Україні сталося на соціально значущих об’єктах за останні 5 роківЩорічна кількість пожеж у школах, лікарнях, будинках для літніх людей, коледжах вражає. Судових вироків щодо винних набагато менше.

За даними комісара пожежної служби Нью-Йорка Деніела Нігро, всього постраждали 63 людини, 32 госпіталізовані в дуже важкому стані. На гасіння прибули понад 200 пожежників, загоряння гасили дві години. Пожежа почалася у двоповерховій квартирі на другому-третьому поверхах 19-поверхової будівлі.

Багато людей не змогли покинути будинок. На кожному поверсі лежали тіла. Загиблі та постраждалі переважно стали жертвами отруєння чадним газом. У мерії Нью-Йорка вже заявили, що це наймасштабніша трагедія, пов'язана з пожежею, починаючи з 1990 року, коли в клубі у вогні загинуло 87 осіб.

Раніше повідомлялося, що в Запоріжжі сталася пожежа в гуртожитку сімейного типу. Пожежники за допомогою висувних сходів врятували 28 осіб, 5 з яких діти.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: