Стала відома причина пожежі в США, яка забрала 19 людських життів

Читать на русском
Про причину загоряння повідомила міська влада. За їхніми даними, пожежа виникла у двоповерховій квартирі та охопила другий і третій поверхи 19-поверхової будівлі
Фото з місця подійReuters

Пожежа у багатоповерховому будинку в одному з районів Нью-Йорка, яка забрала 19 людських життів, почалася через несправне електрообладнання, а точніше обігрівач.

Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Про причину загоряння повідомила міська влада. За їхніми даними, пожежа виникла у двоповерховій квартирі та охопила другий і третій поверхи 19-поверхової будівлі. Дим проник у всю будівлю, і велика частина загиблих померла саме через отруєння продуктами горіння..

Скільки пожеж в Україні сталося на соціально значущих об’єктах за останні 5 роківЩорічна кількість пожеж у школах, лікарнях, будинках для літніх людей, коледжах вражає. Судових вироків щодо винних набагато менше.

Уповноважений комісар пожежної охорони Нью-Йорка Деніел Нігро повідомив що пожежники, опитавши свідків і вивчивши місце інциденту, прийшли до висновку, що загорівся несправний електричний обігрівач в одній з квартир.

Нагадаємо, увечері 9 січня стало відомо, що в Нью-Йорку щонайменше 19 людей загинули в результаті масштабної пожежі в багатоповерхівці, розташованої в Бронксі. Серед них як мінімум дев'ять дітей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: