Льотчикам Збройних сил України підвищили зарплату – Міноборони

Читать на русском
Сумарно у 2022 році на збільшення виплат льотному складу ЗСУ та фахівцям передбачено витратити 251 млн грн
Ілюстративне фотоmil.in.ua

У Збройних силах України наказом Міністра оборони Олексія Резнікова збільшено зарплати льотному складу та фахівцям Військово-Повітряних сил ЗСУ. виплати повинні зрости на 10-16 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.

Аналізуємо виконання президентської програми: армія стане престижною службоюСлужба армії стане престижною, обіцяв Володимир Зеленський. Як він виконує програмну обіцянку – у матеріалі Слово і діло.

«Я вже зазначав, що минулого року нам вдалося на 2,5 млрд грн збільшити бюджет Міноборони. І ці кошти будуть спрямовані на перший етап підвищення грошового забезпечення для ряду категорій військових. Ми вже підвищили ВИПЛАТИ для практикуючих медиків. Пілоти в Збройних Силах з 1 січня також отримуватимуть конкурентні виплати не тільки в середньому по економіці, але і порівнянні з колегами в інших відомствах сектора національної безпеки та оборони. До кінця січня будуть ще рішення в цій сфері. Наша мета - протягом року поступово підготуватися до синхронної реалізації у 2023 році кадрової реформи та реформи грошового забезпечення в рамках тих завдань, які ставить президент України» - заявив Резніков.

Міністр додав, що у 2022 році на збільшення виплат льотному складу ЗСУ і фахівцям передбачено витратити 251 млн грн.

Нагадаємо, в Україні з 2023 року будуть підвищені мінімальні зарплати військовослужбовцям Збройних сил України. Відповідний указ 30 грудня підписав президент України Володимир Зеленський. Кабінету Міністрів доручили удосконалити систему грошового забезпечення військових.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: