ЗСУ отримали партію відремонтованих ЗСУ «Шилка»

Читать на русском
Зенітні установки пройшли капітальний ремонт, успішно подолали полігонні випробування і були передані замовнику
ЗСУ 23-4М ШилкаУкроборонпром

Сухопутні війська Збройних сил України отримали від оборонних підприємств партію відремонтованих зенітних самохідних установок ЗСУ-23-4М «Шилка».

Про це повідомляє державний концерн «Укроборонпром».

Ремонтувало ЗСУ державне підприємство «Балаклійський ремонтний завод». Зенітні установки пройшли капітальний ремонт, успішно подолали полігонні випробування і були передані замовнику. Контракт виконувався в рамках державного оборонного замовлення за 2021 рік.

Не вчіть жити – допоможіть матеріально: на чию військову допомогу може розраховувати УкраїнаУ списку охочих надати військову допомогу нашій країні навряд чи опиняться Франція та Німеччина.

ЗСУ-23-4/ЗСУ-23-4М «Шилка» - радянська зенітна самохідна установка, призначена для виконання ролі ближнього безпосереднього протиповітряного прикриття військ і об'єктів. Вона в змозі знищувати літаючі повітряні ціни на висоті в 1,5 км, відстані 2,5 км і швидкості не більше 450 м/с. Також ЗСУ може знищувати легку і середню бронетехніку, неукріплені та слабо укріплені об'єкти, надводні цілі та живу силу противника. Її озброєння-чотири скорострільних (3400 вистр/хв) автоматичних 23-мм гармати з БК у 2000 снарядів.

Нагадаємо, раніше співробітникам СБУ вдалося запобігти розкрадання запчастин до військової бронетехніки в Миколаївській області. Спробу крадіжки виявили на складі підприємства «Миколаївський бронетанковий завод». Брак запчастин міг завдати шкоди обороноздатності України в умовах збройного конфлікту на сході країни.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: