Міноборони уклало контракт на ремонт фрегату «Гетьман Сагайдачний»

Читать на русском
Згідно з держконтрактом, роботи відбуватимуться у кілька етапів: від загальної оцінки технічного стану корабля до безпосереднього його ремонту та модернізації.
mil.in.ua

Міністерство оборони України уклало державний контракт на проведення комплексу ремонтно-модернізаційних робіт на фрегаті «Гетьман Сагайдачний» із Дослідно-проєктним центром кораблебудування (ДПЦК), що входить до складу ДК «Укроборонпром».

Про це повідомляє сьогодні пресслужба «Укроборонпрому».

Закордон нам допоможе: як Британія і Туреччина відродять український флотЗа допомогою Великої Британії і Туреччини Україна в середньостроковій перспективі зможе відродити власний флот.

Згідно з держконтрактом, роботи відбуватимуться у кілька етапів: від загальної оцінки технічного стану корабля до безпосереднього його ремонту та модернізації.

«Роботи такого обсягу та складності для кораблів такого класу не виконували жодне підприємство за весь період незалежності України. Саме тому для успішної реалізації проекту Дослідно-проєктний центр кораблебудування кооперується з іншими українськими підприємствами – лідерами оборонно-промислового комплексу та суднобудування країни», – зазначив директор-генеральний конструктор ДП «Дослідно-проєктний центр кораблебудування» Вадим Борисов.

Раніше ми писали, що в Україні хочуть витратити 8 мільярдів на добудову фрегата «Володимир Великий».

Також нагадаємо, що з 1 січня Україна закрила російським суднам доступ у внутрішні води.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: