Угорщина виділить стипендії для українських студентів: як отримати

Читать на русском
Угорщина виділить стипендії для українських студентів за бакалаврськими, магістерськими і аспірантськими програмами.
Слово і діло

Угорщина виділить стипендії для українських студентів на 2022/2023 навчальний рік. Країна прийме студентів за бакалаврськими, магістерськими і аспірантськими програмами.

Як повідомляє Міністерство освіти і науки, прийом оголошено у рамках стипендіальної програми уряду Угорщини Stipendium Hungaricum Programme.

Змінився порядок призначення та виплати стипендійКабінет міністрів вніс зміни до порядку призначення та виплати стипендій. Повертається норма про кількість одержувачів стипендій, яка раніше була зменшена.

Вступникам пропонують понад 600 навчальних програм, що охоплюють усі галузі вищої освіти на всіх рівнях, включаючи програми заочної та докторської освіти.

Прийом заявок для навчання триватиме до 15 січня 2022 року.

Кандидати на здобуття стипендій повинні пройти реєстрацію в онлайн-системі Tempus Public Foundation. Після реєстрації та створення особистого кабінету кандидати отримають доступ для подання заявок та завантаження документів.

Нагадаємо, Мінреінтеграції запропонувало Кабміну підвищити стипендію до 6,5 тисяч гривень усім студентам, які приїхали з окупованих територій Донбасу та Криму для навчання в українських університетах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: