Війна на Донбасі: нові обстріли, загинув український військовий

Читать на русском
На Донбасі 11 січня з боку проросійських найманців зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Загинув український військовий.
Штаб ООС(архів).

За минулу добу, 11 січня, з боку проросійських найманців зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Загинув український військовий.

Як інформує пресцентр штабу ООС, у бік Новотошківського окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У ЗСУ розповіли, скільки українських військових повністю вакциновані проти COVID-19Міністр оборони Олексій Резніков доручив опрацювати питання бустерної вакцинації для українських військових.

Один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення, несумісне з життям. Командування і особовий склад Об'єднаних сил висловлюють щирі співчуття рідним військового.

З початку доби середи, 12 січня, порушень не зафіксовано.

Нагадаємо, 10 січня бойовики двічі обстріляли позиції ООС на Донбасі. В результаті підриву на міні загинули двоє українських військових.

Раніше у Женеві відбулися перші переговори щодо так званих «гарантій безпеки» між чиновниками США та Росії.

Які питання сторони готові обговорювати, що вони чекають від переговорів та що про ці консультації думає Україна – читайте у нашому аналітичному матеріалі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: