Війна на Донбасі: загинули двоє українських військових

Читать на русском
На Донбасі упродовж минулої доби, 10 січня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. Загинули двоє українських військових.
Штаб ООС(архів).

На Донбасі упродовж минулої доби, 10 січня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. Загинули двоє українських військових.

У бік Пісків противник двічі відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, інформує штаб ООС.

Подкаст «Словом» за 11 січня: переговори представників США і РФ та розмір аліментів у 2022 роціСлово і діло представляє щоденний подкаст Словом. Ми зібрали для вас головні факти та цифри попередньої доби, щоб можна було не тільки читати, а й слухати про важливе, не відволікаючись від щоденних справ.

Під час виконання бойового завдання на замінованій ділянці місцевості, внаслідок підриву, двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення, несумісні з життям.

Станом на 7 годину ранку, 11 січня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Нагадаємо, у Женеві відбулися перші переговори щодо так званих «гарантій безпеки» між чиновниками США та Росії. Раніше Москва висунула низку ультиматумів на фоні концентрації своїх військ біля кордонів України.

Які питання сторони готові обговорювати, що вони чекають від переговорів та що про ці консультації думає Україна – про це читайте у нашому аналітичному матеріалі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: