У Святошинському районі Києва затримали чоловіка з гранатою у кишені

Читать на русском

У Святошинському районі столиці сьогодні прямо посеред вулиці затримали чоловіка з бойовою гранатою в кишені. Йому загрожує до семи років за ґратами.
Нацполіція

У Святошинському районі столиці сьогодні прямо посеред вулиці затримали чоловіка з бойовою гранатою в кишені. Йому загрожує до семи років за ґратами.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Легалізація зброї: скільки в Україні вогнепалу та чому досі немає профільного законуДва законопроєкти щодо обігу цивільної зброї рекомендовані до розгляду в Раді. Пропонується запровадити Реєстр цивільної зброї та посилити покарання для порушників.

Чоловіка з гранатою виявили на вулиці Чорнобильській «під час реалізації оперативної інформації». Під час огляду у кишені киянина виявили предмет, схожий на гранату РГД-5, та запал до неї.

«Слідчий вилучив небезпечні предмети та направив на відповідну експертизу. За попереднім висновком фахівців профільної служби вилучене відноситься до категорії боєприпасів, придатних для проведення вибуху», - йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримано, поліція встановлює походження гранати, відкрито кримінальне провадження за фактом носіння бойових припасів без розрідження. Санкція статті передбачає від трьох до семи років ув'язнення.

Раніше ми писали про те, що на Запоріжжі в квартирі вибухнула граната, постраждав чоловік.

Нагадаємо, у Донецьку також вибухнула граната. Двоє людей отримали поранення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: